Ingredients per persona:
1 porro
1 patata mitjana
375 ml. d'aigua
1 cullerada de postre de margarina
1 cullerot i 1/2 de brou de verdura
1 cullereta de sal
Opcional: 1/8 de pastilla de brou de pollastre, un brot de coliflor, un trosset de ceba i un polsim de pebre molta
Instruccions:
Posem l'aigua a bullir a una olla.
Tallem el porro en rodanxes, pelem les patates i les tallem en trossos d'uns 2 cm.
Quan bulli l'aigua, hi tirem una culleradeta de sal (i una mica de pastilla de brou, si volem) i les verdures.
Als 10 minuts, comprovem que la patata es pot travessar fàcilment amb un ganivet i aturem el foc.
Agafem un cullerot i mig del brou de l'olla i els posem al got de triturar (en podem reservar una mica més a part per si finalment volem que quedi més clar el puré).
Escolem les verdures i les tirem al got de triturar.
Afegim la margarina i triturem fins que quedi un puré fi.
El servim a un plat i, si volem, li tirem una mica de pebre molta per sobre.
Fàcil i boníssim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada