dijous, 23 de juliol de 2009

ZIMTSTERNE


Zutaten:
3 Eiweiß
250g Puderzucker
300g gemahlene Madeln
1 Teelöfel Zimt
1 Teel. Rum
etwas abgeriebene Zitronenschale

Rezept:
Das Eiweiß sehr steif schlagen und dabei den Puderzucker löffelweise dazugeben. 4 gehäufte Eßlöffel von der Masse zum Bestreichen abnehmen. Mandeln und Gewürze mit der restlichen Eiweißmasse verrühren. Den Teig zwischen Klarsichtfolie 1/2 cm dick ausrollen. (Tipp: wenn der Teig zu nass sein sollte, einfach noch ein paar gemahlene Mandeln oder Paniermehl unterrühren.)

Sterne ausstechen und auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech legen. Den zurückbehaltenen Eischnee mit dem Rum zu einer streichfähigen Glasur verrühren und die Sterne damit bestreichen.

Das Blech auf der mittleren Schiene in den Backofen einschieben und bei ca.150 Grad 10-20 Min. backen.

CINNAMON-RAISIN FAIRY CAKES

Ingredients (for 18 paper cases):
300 grams (g) flour
100 g butter
125 g sugar
150 ml milk
2 eggs
1 ½ tablespoon (tbsp) baking powder
2 teaspoons (tsp) ground cinnamon
1 tsp sugar
Raisins

Method:
1. Preheat the oven to 200ºC
2. Melt 50 g butter in a small saucepan.
3. Place the flour, sugar, baking powder and 1 tsp cinnamon in a bowl and stir together.
4. In a separate bowl, stir together the milk, eggs and half the melt butter. Then add to the flour mixture.
5. Using an electric whisk, beat on low speed for 30 seconds, then increase speed to high and beat for 2 minutes or until the mixture is a soft dropping consistency.
6. Butter the base of the paper cake cases and put them on a baking tray, then spoon the batter into the cases, filling to ½ or ¾ of each case.
7. Bake for 2 minutes and add the raisins (you can also do this when the cakes are baked, if you prefer).
8. Bake for 20 to 25 minutes until risen and golden or until a toothpick inserted into centre of a cake comes out clean.
9. Melt remaining butter and mix together with 1 tsp cup sugar and 1 tsp cinnamon. Then brush it warm over the cakes.
10. Leave to cool for 10 minutes on a rack.

N.B. Use your imagination!

-You can use different toppings:
  • icing sugar or ground cinnamon (instead of 50 g melted butter mixed with sugar and cinnamon)
  • 1 glacé cherry, chocolate chips or grated chocolate instead of raisins
- Also, you can use any other flavourings desired instead of cinnamon: vanilla sugar, chocolate powder or lemon or orange rasp.

dimecres, 22 de juliol de 2009

BACALLÀ AMB PANSES I PINYONS

Ingredients:
oli, farina, bacallà, panses, pinyons, tres grans d'all

Instruccions:
Posa bastant d’oli (un parell de mil·límetres) a una paella, enfarinem una mica el bacallà i el posem a la paella boca avall. De seguida, hi tirem les panses, els pinyons i els grans d’all tallats i anem movent de tant en tant la paella.

Donar la volta al cap de 5 minuts i si veiem que l'oli no queda blanc, s’afegeix una mica d’aigua i anem movent la paella fins que es quedi una mica blanc.

Retireu-lo del foc i serviu-lo.

PASTÍS DE XOCOLATA AL MICROONES

Aquesta és una rapidíssima recepta que ens pot solucionar un compromís d'última hora. La recepta me la va donar la meva cosina Nuri, una boníssima cuinera, i quan em va explicar el procediment no em podia creure que un pastís tan bo estés fet en menys de mitja hora.

Com que no cal forn, és bastant apta per a nens, tot i que heu de vigilar de no utilitzar un motlle o safata metàl·lica i treure'l del forn amb guants de cuina per no cremar-vos.

Ingredients:
100 gr mantega
80 gr farina
125 g sucre
3 culleres soperes de llet
3 ous
1 cullereta de llevat
125 gr xocolata per fondre
2 culleretes de licor ( preferiblement cointreau )
Anous ( opcional )

Instruccions:
1. Talleu la xocolata a trossets d’un centímetre aproximadament i remeneu amb el licor i la mantega dins un bol apte per microones.
2. fiqueu-lo 30 segons al forn microones i remeneu-lo amb una cullera de fusta. Treieu-lo i, si la xocolata encara no s’ha desfet, escalfeu-lo 30 segons més i torneu a remenar-ho.
3. En un bol diferent, bateu bé els ous amb el sucre i, quan estigui blanquinós, tireu-hi la llet, la farina i el llevat.
( Si voleu un pastís més esponjós, separeu les clares i els robéis i munteu les clares a punt de neu amb la meitat del sucre. Bateu per separat els rovells amb l'altra meitat del sucre fins a blanquejar-les i alesmores ho barregeu tot .)
4. Bateu-lo tot bé, millor amb una varilla elèctrica, i tireu-hi la xocolata desfeta.
5. Remeneu la barreja amb una cullera de fusta fins que estigui uniformement barrejat.
6. Si ho desitgeu, ara és el moment d’afegir-hi les anous a la barreja.
7. Tireu la barreja en un motlle o safata de vidre forrat de paper pel forn o en un de silicona.
8. Fiqueu-lo al microones durant 6 minuts a maxima potència i después deixeu el pastís dintre del forn, sense obrir-ne la porta durant 5 minuts més.
9. Desmotlleu-lo i deixeu-lo enfredar.

 Nota: Si ho desitgeu, també podeu fer aquest pastís al forn tradicional, a 180ºC durant 25 minuts (recordeu pre-escalfar el forn).

Benvinguts al meu blog de receptes

Tothom que vulgui està convidat a escriure les seves receptes.
Només heu d'afegir un comentari a aquest missatge amb la recepta i jo les publicaré.
Si voleu publicar receptes regularment, dieu-me el vostre e-mail (preferible g-mail) i us enviaré una invitació per a poder publicar coses al blog. :)

Ah, podeu incloure fotos, si les teniu, i les receptes podeu enviar-les en català, castellà, anglès o alemany.

LinkWithin (sugerir)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...