dimarts, 28 de juliol de 2009

PÈSOLS AMB BOLETS I PERNIL

Ingredients:
Pèsols (5 grapats o 200 gr. per persona)
Xampinyons o gírgoles (entre 5 i 7 per persona)
Pernil serrà a daus
1 ó 2 dents d'all
Sal
Oli

Instruccions:
Posem un rajolí d'oli a una paella i hi tirem les dents d'all pelades i tallades en 3, els daus de pernil i els xampinyons tallats en juliana i salats.
Quan els xampinyons estiguin una mica fets, hi tirem els pèsols i hi tirem sal al gust (3 pessics per 2 persones.)
Anem remenant per a que es cogui tot per igual fins que els pèsols canvïin de color i ja podem servir-los.

Bé, aquest plat és molt més bo recén fet, però cap perfectament a la carmanyola i és fàcil de reescalfar.

LinkWithin (sugerir)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...