dimecres, 17 de setembre de 2014

FIDEUS ORIENTALS AMB MARISC

Ingredients:
Un paquet de fideus orientals amb gust de gambes, marisc o similar
3 barretes de carn de cranc (o surimi)
una tira de 3 cm d'alga nori
75 cl d'aigua
1 cullerada d'oli

Instruccions:
Els fideus orientals envasats, de vegades resulten una mica insulsos. Per això els afegirem alguns ingredients.

En primer lloc, posem dins una olla petita o un cassó el contingut del sobret i els fideus, la quantitat d'aigua que recomanin les instruccions del paquet i una cullerada d'oli.

Aleshores, tallem les barretes de cranc en rodanxes i la tira d'alga nori en bocinets de menys d'un centímetre d'ample. Quan els fideus estiguin fets, els abocarem a un plat fondo, hi afegirem el cranc i l'alga i ho barrejarem una mica. I ja està!

LinkWithin (sugerir)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...