dimecres, 5 d’agost de 2009

ESBERGÍNIES VÍDUES

Ingredients:
2 ó 3 esbergínies per persona (són allargades i estretes i les vénen la primera quinzena d'agost)
All
Julivert
Oli
Sal

Instruccions:
Li tallem les dues puntes a les esbernínies i els fem dos talls horitzontals en creu des de la part més ampla fins on era el caputxó pero sense acabar de tallar-la.
Escalfem bastant d'oli a una cassola gran (potser necessitarem dues cassoles), salem les esbergínies, les hi posem i les tapem.
Anem donant-li la volta a les esbergínies de tant en tant per a que es facin igual per tot i quan veiem que estan toves i que falta poca estona per treure-les, trinxem una o dues dents d'all i una mica de julivert i li ho tirem a les esbergínies
Abans que l'all es dori, les retirem del foc i les servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin (sugerir)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...