Ingredients:
3 ó 4 albergínies per persona (són allargades i estretes (millor si són curtes) i les vénen entre l'última setmana de juliol i la primera quinzena de setembre (depenent de la calor, a finals d'agost ja no n'hi ha).
All
Julivert
Oli
Sal
Instruccions:
Li tallem el caputxó verd a les albernínies i els fem dos talls horitzontals en creu des de la part més ampla fins on era el caputxó pero sense acabar de tallar-la.
Escalfem bastant d'oli a una cassola gran (si són llargues, potser necessitarem dues cassoles), salem les albergínies, les hi posem i les tapem.
Anem donant-li la volta a les albergínies de tant en tant per a que es facin igual per tot i quan veiem que estan toves (normalment triguen entre 25 i 35 minuts) trinxem tres o quatre dents d'all i una mica de julivert i li ho tirem a les albergínies. Les tapem per tal que l'all es potxi també (pot trigar entre 5 i 10 minuts) i abans que l'all es dori, les retirem del foc i les servim amb l'oli de la cassola. Si us agrada sucar pa, gaudireu molt!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada