Entre 800 gr i 1 kg de faves per persona
All
Julivert
Pernil a dauets
Oli
Sal
Instruccions:
Un cop hem tret les faves de les veines, trinxem una o dues dents d'all i una mica de julivert. Escalfem una mica d'oli a una paella i hi tirem el pernil, les favetes, l'all, el julivert i una mica de sal.
Quan veiem que les faves ja estan d'un color més clar i toves, les retirem del foc i les servim.
Aquesta recepta també es pot sense pernil.
Julivert
Pernil a dauets
Oli
Sal
Instruccions:
Un cop hem tret les faves de les veines, trinxem una o dues dents d'all i una mica de julivert. Escalfem una mica d'oli a una paella i hi tirem el pernil, les favetes, l'all, el julivert i una mica de sal.
Quan veiem que les faves ja estan d'un color més clar i toves, les retirem del foc i les servim.
Aquesta recepta també es pot sense pernil.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada