70 grams de pasta per persona (preferiblement espirals)
Aigua
Sal
Una rodanxa de salmó (per persona)
All
Oli
Vinagre de mòdena
Orenga
Romaní
Albahaca
Julivert
A un morter trinxarem un all i una mica de julivert, i els barrejarem amb un polsim d'orenga, de romaní i d'albahaca, una mica d'oli i sal, vinagre de mòdena i mostassa. (Si no tenim alguna de les herbes o la mostassa, podem fer la salsa igualment.)
Servirem una rodanxa de salmó i una mica de pasta a cada plat i ho amanirem tot amb la salsa d'herbes. Llest per menjar!
All
Oli
Vinagre de mòdena
Orenga
Romaní
Albahaca
Julivert
Mostassa
Instruccions:
Posem aigua al foc i quan arrenqui a bullir, hi tirem la pasta i la farem bullir entre 10 i 15 minuts segons ens agradi més al dente o menys sencera.
Escalfem oli a una paella i hi fregim el salmó ja salat fins que quedi d'un color rosat clar.Posem aigua al foc i quan arrenqui a bullir, hi tirem la pasta i la farem bullir entre 10 i 15 minuts segons ens agradi més al dente o menys sencera.
A un morter trinxarem un all i una mica de julivert, i els barrejarem amb un polsim d'orenga, de romaní i d'albahaca, una mica d'oli i sal, vinagre de mòdena i mostassa. (Si no tenim alguna de les herbes o la mostassa, podem fer la salsa igualment.)
Servirem una rodanxa de salmó i una mica de pasta a cada plat i ho amanirem tot amb la salsa d'herbes. Llest per menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada